Brenda Joyce: sve knjige autora na Algoritam MK

Obavijestite me o novoj knjizi ovog autora

Želite li da Vas elektroničkom poštom obavijestimo kad izađe nova knjiga ovog autora?

DA - obavještavajte me o novostima vezanim za autora
.
1 - 5 od 5 proizvoda
Razvrstaj po:
.
1.
129,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 5
.
Lijepa dvadesetogodišnja Sofie O’Neill prihvaća činjenicu da će ostati usidjelica zbog toga što je u djetinjstvu doživjela nezgodu nakon koje šepa te vjeruje da nijedan muškarac ne može voljeti ‘bogalja’. Unatoč tomu hrabro se nosi sa životom, potpuno se posvećujući umjetnosti i slikarstvu.
2.
Skandalozna ljubav, Autor: Brenda Joyce
149,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 5
.
Od rođenja buntovna i neovisna lady Nicole Bragg Shelton želi ostati nesputana i odbija se pokoriti krutim pravilima koja je viktorijanska Engleska tako rado voljela postavljati.
3.
Tajne, Autor: Brenda Joyce
119,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
.
Ozlijedivši se tijekom pljačke vlaka, Regina Shelton, kći britanskog plemića, budi se ne znajući ništa o sebi, a u naručju zgodna i opasnog neznanca koji joj se obraća imenom »Elizabeth«.
4.
Nepredvidivo srce, Autor: Brenda Joyce
149,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
.
5.
Nevina vatra, Autor: Brenda Joyce
49,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 5
.
Naivna i neiskusna, Miranda iza sebe ostavlja jedini život koji je ikad poznavala, kako bi se udala za muškarca kojega nikad nije vidjela. Njezin pratilac na tom putovanju prijatelj je njezinog zaručnika, Derek Bragg, grub, muževan rendžer čije je neotesano ponašanje i iskreni komentari glede njezine ljepote ispunjaju bijesom. Više od svega ostaloga, želi se vratiti kući, nedirnute čednosti i sreće. Derek nije imao pojma da će Miranda krivo shvatiti njegovo iskreno divljenje. Iako pokušava zanijekati svoje osjećaje, zna da se beznadežno zaljubljuje u nju. A ubrzo se i Miranda počinje boriti sa željom prema svom zaštitniku - i pitati ne bi li trebala žrtvovati svoju nevinost vatri koja bez nadzora bukti u njezinome srcu. Ova čarobna kombinacija priča kakve pišu S.E.Phillips i A.Quick oduševit će svaku čitateljicu
.
.