Vrijeme dostave: 
Proizvode iz zalihe dostavljamo na području cijele Hrvatske i u inozemstvo. Uz sve artikle naveden je predviđeni rok redovne dostave.
Zajednički rok dostave narudžbe jednak je najduljem roku dostave proizvoda u Vašoj narudžbi. Status svojih narudžbi uvijek možete pratiti prijavom na www.apm.hr - Moja stranica/Moje kupnje. Na dan kad Vam pošaljemo paket, na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije primit ćete obavijest o otpremi.

Sve narudžbe se obrađuju idući radni dan. Budući da većinu proizvoda u ponudi dostavljamo iz zalihe, većinu tako predanih narudžbi primit ćete u sljedeća dva do pet radnih dana, ovisno o mjestu prebivališta.

Za narudžbe proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi te ih naručujemo direktno od dobavljača rok isporuke je do 15 radnih dana. U slučaju da se određeni proizvod u međuvremenu više ne može dobaviti (npr. proizvod povučen iz prodaje, rasprodan je kod dobavljača, kasni isporuka dobavljaču, i sl.) obavijestiti ćemo Vas o tome u najkraćem mogućem vremenu od saznanja da je proizvod postao trajno ili privremeno nedobavljiv .

Ako mislite da dostava Vaše narudžbe kasni, o tome nas odmah obavijestite na  info@apm.hr ili nas nazovite na 01 / 6053 963 i mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku dobijete naručenu robu.

Dostavu vršimo putem kurirskih službi te će vam paket biti dostavljen u periodu od 8h do 16h.

CityExpress CityExpress dostavlja pošiljku na vašu kućnu adresu. Ukoliko u tom trenutku niste na adresi onda vas zovu na kontakt telefon koji ste ostavili u narudžbi ili vam ostavljaju poruku o pošiljci. Pošiljku zadržavaju 7 dana i u tom periodu je možete preuzeti. U slučaju da ne preuzmete pošiljku, ona se nama vraća u skladište.


Troškovi slanja  iznose 20,00 kn za dostavu na željenu adresu unutar Hrvatske. Svu dostavu obavlja kurirska služba kako bi naručene proizvode dobili što brže. Za narudžbe iznad 150,00 kn dostava je besplatna. Besplatna dostava vrijedi samo za narudžbe koje ne sadrže artikle školske sezone (udžbenike). Za uvjete o dostavi školskih udžbenika molimo vas da provjerite Česta pitanja - Dostava .

U inozemstvo robu dostavljamo preko DHL-a ili Pošte (Hrvatska pošta)  - 150 kn za narudžbu i 50 kn za svaki pojedini proizvod.
DHL   
Uvjete poslovanja DHL-a možete provjeriti  OVDJE . ( eng )


Uvjete poslovanja Hrvatske pošte možete provjeriti OVDJE . ( eng )

Pretplata i pretprodaja:

Proizvode u pretplati i pretprodaji dostavljamo Vam odmah nakon zaprimanja na skladište. Planirani datum isporuke uvijek je naveden uz sam proizvod. Standardni uvjeti dostave kod naslova u pretprodaji ne vrijede jer nam je otprema vaše narudžbe isključivo vezana uz dostavu od izdavača na koju ne možemo utjecati. U slučaju ako iz bilo kojeg razloga dođe do kašnjenja objave naslova koji je bio u pretprodaji apm.hr zadržava pravo produženja roka isporuke bez prethodne najave.

Ako se u vašoj narudžbi nalazi više naslova narudžba će biti otpremljena tek kada zaprimimo sve naslove na skladište.Želite li proizvode primiti na određeni datum (rođendani, obljetnice, ...), savjetujemo Vam da narudžbu predate dovoljno rano, a u komentar dopišete da se radi o dostavi na određeni datum jer Vas tako možemo odmah kontaktirati i dogovoriti pojedinosti o dostavi na vrijeme.

.

ts: 24.7.2017 16:01:22
Algoritam MK Top 100
Najprodavanije na Algoritam MK
.
Ukupna ljestvica