Novo u ponudi

Pogledajte aktualne knjižne novitete i odaberite knjigu za čitanje. Na ovom popisu naći ćete sve novitete u Hrvatskoj i najzanimljivije strane knjige koje smo uvrstili na Algoritam Profil Mozaik web knjižaru

 
.
.
Prikaži proizvode iz područja:
1 - 15 od 205 proizvoda
Razvrstaj po:
.
1.
Najljepše priče i bajke, Autor: Grupa autora
99,00 kn
1.2.2017.
Rok dostave je 10+ radnih dana
Ocjena kupaca: 0
.
Zakoračite u ovu očaravajuću zbirku najpopularnijih priča i bajki svih vremena!
.
2.
7 tajni uspjeha, Autor: Kenan Crnkić
99,00 kn
Rok dostave je 10+ radnih dana
Ocjena kupaca: 0
.
Još jedan regionalni bestseler od autora super popularne Pazi kojeg vuka hraniš. 7 tajni uspjeha jednostavan je i praktičan vodič do uspjeha koji je odmah po objavi izazvao svojevrsnu senzaciju i u roku od svega desetak dana izbio na prva mjesta regionalnih top lista prodaje.
.
3.
99,00 kn
Rok dostave je 10+ radnih dana
Ocjena kupaca: 4
IZVORNO IZDANJE!
.
Za Dansku se često kaže da je najsretnija zemlja na svijetu. Za to postoji samo jedan razlog: hygge. OVA KNJIGA PRVO JE I NAJVAŽNIJE DJELO KOJE GOVORI O DANSKOM FENOMENU HYGGEA, A TEMELJENO JE NA DUGOGODIŠNJIM ZNANSTVENIM ISTRAŽIVANJIMA. MOŽE LI VAS ITKO BOLJE PROVESTI HYGGEOM OD MEIKA WIKINGA? MEIK JE DIREKTOR U INSTITUTU ZA ISTRAŽIVANJE SREĆE, IZ KOPENHAGENA, I VEĆ DUGO PROUČAVA ČAROLIJU DANSKOGA NAČINA ŽIVOTA.
.
4.
40,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
Kupite ulaznicu za predavanje i radionice Olge Hadjić.

Predavanje i radionica su u subotu 5.2.2017. (13h) u Cinestar kinu u AvenueMallu Dvorana 1 - Zagreb.

Ulaznice i sve naručeno uz njih čekaju vas u našoj knjižari u AvenueMallu.
.
5.
169,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
Prije nekoliko tisuća godina, bogovi su se borili i pali u dubine ispod onoga na čemu se danas nalazi dvorac Južne Međe, osuđeni na vječni počinak. Sada se jedan od njih ponovno budi, sanjajući o osveti nad ljudskim rodom.
.
6.
Harry potter i ukleto dijete: prvi i drugi dio, Autor: J.K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany
149,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 5
.
Harryju Potteru nikad nije bilo lako pa nije ni danas dok nastoji pronaći ravnotežu između uloga prezaposlenog djelatnika Ministarstva magije, supruga i oca troje djece školske dobi.
.
7.
Paket humor: opet on, fakir, stogodišnjak, Autor: Jonas Jonasson, Timur Vermes, Romain Puértolas
149,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
Paket humorističnih romana sadrži naslove:
- Stogodišnjak
- Opet on
- Fakir

Redovna cijena: 297,00kn
.
8.
Ureži znak smrti, Autor: Veronica Roth
129,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
Časti nema mjesta u borbi za preživljavanje. U GALAKSIJI KOJU POGONI STRUJA, SVATKO IMA DAR. Cyra je sestra okrutnog tiranina koji vlada šotetskim narodom. Cyrin strujodar zadaje joj bol i daje joj moć, nešto što njen brat iskorištava, koristeći je da muči njegove neprijatelje. Ali Cyra je puno više od pukog oružja u rukama svog brata: žilava je, snalažljiva i pametnija nego što on misli.
.
9.
Stolarski radovi za neznalice, Autor: Jeff Strong
149,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
Želite raditi u drvu? Ovaj vodič će vam pomoći s osnovama, od odabira drva, alata i strojeva do svih tajni kako spojiti, brusiti i dati završni sjaj. sastavit ćete policu za knjige i prebaciti se na stolove i ormariće. Napravite vlastiti namještaj koristeći nacrte i praktične savjete opisane na zabavan i jednostavan način u knjizi STOLARSKI RADOVI iz serije za neznalice koja vas od neznalice pretvara u sveznalice.
.
10.
Sjećaš li se…, Autor: Judith McNaught
119,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 3
.
Diana Foster, stoji sama na balkonu obasjanom mjesečinom, na hjustonskom dobrotvornom balu. Pokušava se hrabro nositi sa skandalom u kojemu se našla, istodobno se trudeći zadržati ugled prestižnog časopisa White Orchid, kojemu je urednica. Zaručnik ju je nedavno ostavio što je Diana saznala u nekom tabloidu. Sada svi znaju da nije zaručena te ju prate ponižavajuće glasine. Zašto joj je onda milijarder Cole Harrison odlučio prići s dvije kristalne čaše i bocom šampanjca?
.
11.
U postelji s ratnikom, Autor: Maya Banks
139,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
.
Autorica uspješnica Maya Banks predstavlja novu trilogiju i tri nova junaka: braću spremnu na sve žrtve kako bi spasili svoj klan i naslijeđe – i pronašli pravu ljubav. Ewan McCabe, najstariji brat u obitelji, ratnik je sa samo jednim ciljem: osvetiti se neprijatelju. Trenutak za dugoočekivanu osvetu konačno je stigao – ali tamnokosa plavooka ljepotica mogla bi mu pomrsiti račune. Mairin donosi spas njegovu klanu, ali za Ewana, koji sanja samo o osveti, ljubav je neistražen teritorij.
.
12.
Brat, Autor: Joakim Zander
99,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 5
.
Yasmine Ajam zavjetovala se da će uvijek štititi svojega mlađeg brata od surovoga života u štokholmskom predrađu. Međutim, to je obećanje prekršila onoga dana kad je pobjegla od svoje prošlosti i od tmurnoga predgrađa Bergorta u New York. Nakon nekog vremena Yasmine prima vijest da joj je brat Fadi poginuo u Siriji, ali i fotografije koje ukazuju na to da je zapravo živ.
.
13.
99,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
NATHAN BYRN JOŠ JEDNOM JE U BIJEGU…
Kako bi spasio društvo koje ga prezire, mora riskirati da izgubi što najviše voli…
.
14.
Pismo, Autor: Kathryn Hughes
99,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
Svako toliko pojavi se ljubavna priča koja nas podsjeti kako nam ponekad, u našim najtežim trenucima, nada osvijetli put ...

Tina Craig radi od jutra do sutra i volontira u trgovini rabljenom robom kako bi pobjegla iz nesretnog doma i supruga zlostavljača. Provjeravajućim džepove nošena odijela, pronalazi staro pismo u još uvijek zalijepljenoj omotnici s poštanskom markom.
.
15.
Protuotrov, Autor: Oliver Burkeman
129,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
Uspjeh postignut kroz neuspjeh, spokoj postignut kad prigrlimo nesigurnost i tjeskobu; ova je knjiga originalan osvrt na knjige o samopomoći. Iako vrijedna milijarde, industrija navedenih knjiga rijetko je kome uistinu uspjela pomoći. Malo je prednosti modernog života dovelo do općeg blagostanja (i to ne nužno materijalnog). Imutak – čak i ako ga steknete – ne vodi nužno do sreće. Ljubav, obitelj i posao češće od radosti donose nam stres. Ne možemo se čak ni složiti oko toga što sreća točno jest. Jesmo li stoga uključeni u bezuspješnu potragu ili samo od početka sve pogrešno shvaćamo? Stajališta “možeš sve što hoćeš” i “kroz život trebaš koračati s velikim smiješkom na licu” na našu suvremenu kulturu imaju poguban utjecaj; agresivno pozitivan stav nekima možda i pomaže da pobijede ovisnost, tremu, izgrade poslovno carstvo, osvoje izbore ili pobijede u ratu. No, ova nas nemirna i neumorna potraga za srećom i uspjehom može učiniti duboko – nesretnima.
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Iduća ››
.
.