• Novo
  • Akcija
  • Najprodavanija književnost
  • Najprodavanija glazba
  • Najprodavaniji filmovi
  • Najprodavanije igrice
  • Najprodavaniji dodatci za PC
  • Najprodavaniji rokovnici
.

TOP 100

1 - 15 od 91 proizvoda
Razvrstaj po:
.
1.
99,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
IZVORNO IZDANJE!
.
Za Dansku se često kaže da je najsretnija zemlja na svijetu. Za to postoji samo jedan razlog: hygge.

Ova knjiga je prvo i najvažnije djelo koje govori o dansko fenomenu hyggea, a temeljeno je na dugogodišnjim znanstvenim istraživanjima. Može li vas itko bolje provesti hyggeom os Meika Wikinga? Meik je direktor u Institutu za istraživanje sreće, iz Kopenhagena i već dugo proučava čaroliju danskoga načina života.

.
2.
Zemlja snova - bojanka za odrasle, Autor: Tomislav Tomić
89,00 kn
Rok dostave: 5-7 radnih dana
Ocjena kupaca: 4
.
Dobro došli u čudesni maštosvijet! Opusti se i kreni na čudesno putovanje snovitim svijetom mašte. Kroz očaravajuće ilustracije koje trebaš samostalno dovršiti, obojati bojicama i uljepšati, upoznat ćeš vile i vilenjake, patuljke i divove, sirene, zmajeve, jednoroge i još mnogo drugih fantastičnih bića. Posjetit ćeš zagonetne dvorce skrivene u oblacima, prošetati začaranom šumom, zaroniti u tajanstvena podvodna kraljevstva i – proživjeti nezaboravnu pustolovinu iz snova.
.
3.
Žene koje trče s vukovima, Autor: Clarissa Estes Pinkola
149,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
.
.
4.
Harry potter i ukleto dijete: prvi i drugi dio, Autor: J.K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany
149,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
.
Harryju Potteru nikad nije bilo lako pa nije ni danas dok nastoji pronaći ravnotežu između uloga prezaposlenog djelatnika Ministarstva magije, supruga i oca troje djece školske dobi.
.
5.
Njegova strana priče Tebi, Autor: Dean Pelić
99,90 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 5
.
"ZALJUBI SE U DUŠU. TIJELO SVATKO MOŽE IMATI."
.
6.
Gdje pripadamo, Autor: Emily Giffin
99,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
Marian Caldwell ima život koji kao da blješti s naslovnica glamuroznih časopisa: producentica je uspješne TV serije, s prebivalištem na Manhattanu i dečkom koji je direktor televizijske mreže, zgodan i sofisticiran jednako koliko je uspješan.

S karijerom u usponu i stabilnom vezom ispunjenom večerama u prestižnim restoranima i ljetovanjima na it mjestima, uvjerila je sve, uključujući i samu sebe, da joj je život baš kakav je oduvijek priželjkivala. No, jedne će se večeri na njenim vratima naći Kirby Rose, osamnaestogodišnja djevojka koja predstavlja utjelovljenje prošlosti za koju je Marian uvjerena kako ju je zauvijek ostavila iza sebe.
.
7.
Male laži, Autor: Liane Moriarty
99,00 kn   69,00 kn
Ušteda:  30,30 % = -30,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
.
Otkako je prije pet godina rodila sina, Jane nigdje nije živjela duže od šest mjeseci. Stalno se seli kako bi pobjegla od svoje prošlosti.
.
8.
79,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
.
.
9.
Češljugar , Autor: Donna Tartt
139,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
.
Sin privržene majke i nepouzdana oca, trinaestogodišnji Theo Decker, preživi teroristički napad u newyorškom Muzeju za modernu umjetnost dok je s majkom razgledao slike flamanskih majstora. Napad ona nije preživjela.
.
10.
99,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 0
PRET-A-PORTER PRIČE O POLITIČKOJ MOĆI
.
Knjiga Mirele Holy prikazuje hrvatsku politiku kao jedinstven pandemonij, privilegirano obitavalište zlih duhova ove zemlje. U njoj vidimo čestite konzervativce kako seksualno zloporabljuju djecu i tuđe bračne partnere bez trunke grižnje savjesti, ljevičarske ljepoduhe koji do podneva spavaju a polije podneva propovijedaju socijalnu pravdu namještajući milijunske poslove bližnjima. Naš političar, pokazuje Mirelina knjiga, mora imati solidno razvijen mozak, iznimno široka leđa – u koja će se u prvoj krivini zabiti deseci prijateljskih noževa – puno vazelina i nosnice koje ne može razvaliti ni letalna doza bijelog praha, ali nikako i ni u kojem slučaju ne smije imati savjest, jer je tad dibidus propao. Boris Rašeta, novinar
.
11.
Gregov dnevnik 2: Rodrick rastura, Autor: Jeff Kinney
79,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 5
.
.
12.
Ona prije mene, Autor: Jp Delaney
119,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 5
.
Molimo vas da navedete sve stvari koje smatrate apsolutno nužnima za svoj život.

Taj zahtjev doima se neobičnim, čak i prijetećim – a u slučaju dviju žena koje će ispuniti taj zahtjev, posljedice će biti razorne… Nakon osobne tragedije, Jane je igrom slučaja došla do životne prilike za novi početak, prilike da živi u prelijepoj ultraminimalističkoj kući koju je projektirao zagonetni i privlačni arhitekt. Pronašavši kuću na broju jedan u ulici Folgate, ona odmah osjeća koliko je privlači i opušta taj prostor, no uvjet pod kojim može živjeti u toj kući je da se pridržava velikog popisa vrlo strogih pravila. Uselivši se, Jane ubrzo doznaje za Emmu, bivšu stanarku koja je ondje umrla pod zagonetnim okolnostima. Dok pokušava odvojiti istinu od laži, Jane nehotice prati iste obrasce, donosi iste odluke i proživljava isti užas kao i Emma, te se počinje pitati hoće li njezina priča biti repriza priče djevojke prije nje…

Uz obrate koji se samo nižu i čitatelja hvataju posve nepripremljenog, Emmina prošlost i Janeina sadašnjost neumoljivo se isprepleću u ovome napetom psihološkom trileru koji nećete moći ispustiti iz ruku!
.
13.
Harry Potter i kamen mudraca, Autor: J.K. Rowling
39,90 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
meki uvez
.
Roditelji Harryja Pottera stradali su dok je još bio jednogodišnja beba. Deset je dugih i neveselih ljeta Harry proveo kao neželjen gost pod krovom Dursleyjevih, pod grdnjom navijek ljute tete Petunije, pod podozrivim pogledom neugodnog tetka Vernona i pod pakosnim udarcima bratića Dudleyja. A onda, netom pred njegov jedanaesti rođendan, počela su stizati pisma! Tajanstvena pisma naslovljena na gospodina Harryja Pottera, opasna pisma koja mu tetak Vernon nikako nije želio pokazati, čarobna pisma ispisana smaragdnozelenom tintom, iz kojih bi Harry mogao saznati istinu! A istina je da Harryjevi roditelji nisu poginuli u prometnoj nesreći, i istina je da Harry Potter nije sasvim običan dječak, i istina je da na jesen ipak neće morati krenuti u peti razred obližnje škole.
.
14.
Genijalna prijateljica, Autor: Elena Ferrante
129,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
.
Genijalna prijateljica – prvi dio tetralogije o Eleni i Lili, pronicljivim i inteligentnim djevojkama iz Napulja koje žele stvoriti život u okrilju zagušujuće, nasilne kulture – misterioznoj Eleni Ferrante donio je svjetsku slavu i unisono oduševljenje kritike.
.
15.
Gregov dnevnik 4: ljetna žega, Autor: Jeff Kinney
79,00 kn
Rok dostave: 2 - 5 radna dana
Ocjena kupaca: 4
.
.
1 2 3 4 5 6 7 Iduća ››
.
.